Támogatás

Tartalmi elemek:

  • a kedvezményezett neve: KÜRTÖS Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: A KÜRTÖS Kft. fejlesztése
  • a szerződött támogatás összege: 16 824 994 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • a projekt tényleges befejezési dátuma: 03.30.
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás jelen beruházással is arra törekszik, hogy megerősítse a céget, köszönhetően annak, hogy a beruházással bővíteni tudja hatékonyságát, így bővíteni tudja azzal egyenes arányban vevőinek, megrendelőinek számát is. A projekt keretében kapacitásbővítés és hatékonyságnövelés jön létre. A pályázat során beszerzésre kerülő eszköz biztosítja a cég életében, hogy a kapacitásainak bővítése révén új munkahelyeket hozzon létre, és a meglévő munkahelyeket megtartását is segíti, azáltal hogy bővíti megrendelőinek körét. A vállalkozás megrendelői körének bővülésével jelentősen megnő a vállalkozás pénzügyi stabilitása. A projekt keretében létrejövő eredmények:

– magasabb megrendelésszám

– magasabb árbevétel elérés

– létszámbővítés

– pénzügyi stabilitás

Az elérhető legmodernebb technológiai színvonalat képviselő eszközök használata által a vállalkozás gazdaságosabban tud működni, mivel fogyasztása kevesebb és szervizigénye kisebb a korosabb eszközökéhez képest. A gazdaságosabb működés és a megrendelések precízebb, rövidebb határidőre történő kielégítése okán a cég versenyképessége nő. A növekvő versenyképesség és az erősödő piaci pozíció hozzásegíti a vállalkozást jelenlegi munkavállalói létszámának megtartásához, illetve magában hordozza a jövőbeni továbbfejlődés lehetőségét is.

Időszerűvé vált a vállalkozás megújulása, mely fókuszába a vállalati termelékenység és hatékonyság növelése került. Ahhoz, hogy egy időben megvalósítható legyen a fenntartható versenyképesség növekedéssel a szükséges termelékenység-bővülés és a foglalkoztatás javuló trendjének egysége, nagyszerű lehetőség a szóban forgó támogatási lehetőség. A projekt eredményeképpen egyértelműen kijelenthető, hogy a cég munkavállalói létszáma bővíthető, illetve a jelenlegi munkaerő állomány megtartása kiegyensúlyozottabbá válik, köszönhetően annak, hogy a vállalkozás a beruházás révén új üzletágakat lesz képes elindítani.