Támogatás

A támogatás tartalmi elemei

  • Kedvezményezett neve: KÜRTÖS Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 
  • Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a Kürtös Kft-nél 
  • Projekt azonosító: ET-2021-02-065
  • Szerződött támogatás összege: 72.160.000 Ft
  • Támogatás mértéke (%-ban): 48,31%
  • Projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.09.28.

A Társaság rekonstrukciót kíván végrehajtani a cég tulajdonában lévő Budapest, Festetics György utca 7 szám alatti éttermében. Ezen belül a jelenleg már szűkösnek bizonyult konyhát kívánja bővíteni. Ennek érdekében már korábban megvásárolta a jelenlegi konyhával fal határos két lakást. Ezáltal a konyha hasznos alapterülete 89 m2-rel növekedne.  Ezzel egy időben a vállalat szakítani szeretne a korábbi gyakorlattal, és az elavult-nagy energia igényű nagy konyhai gépeket preferencián kívül helyezve, a berendezéseket modernebb, energia takarékos gépekkel tölti fel a tervek alapján.

A konyha felépítését a következő munkálatok alkotják: bontás, falazás, vakolás, szárazépítés, padlószerkezetek, aljzatok, hidegburkolatok, festés, mázolás, álmennyezet, belső és külső nyílászárók, ácsmunkák, tetőfedés, bádogos munkák, gépészet, elektromos munkák.

Eszközbeszerzés keretében konyhatechnológiai eszközök vásárlásra kerül sor. Ezen tevékenység keretében az érintett területek e következők: főzőkonyha, fagyasztói edénymosogató, üzemi edény mosogató, pincérforgó, desszert tálaló, zöldség előkészítő, húselőkészítő, osztott hűtőkamra, mélyhűtőkamra, italraktár

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.”